JCI MEMBERS ONLY

Meer focus in een wereld vol afleiding

We dwalen allemaal wel eens af tijdens gesprekken en aan het einde van de pagina kom je er soms achter dat je eigenlijk geen idee meer hebt waar de tekst over ging.
Sommigen hebben moeite met in slaap vallen ’s avonds, omdat je hoofd blijft doortollen.

Wanneer we geen grip op onze aandacht hebben, waaien we met alle winden mee, kost het meer tijd om ons werk te doen en neemt de stress toe.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden tonen we hoe we meer focus kunnen krijgen.
Hierdoor worden we weerbaarder tegen stress, productiever en meer aanwezig in het hier en nu. Kortom meer rust, overzicht en controle.

  • Trainer: Sven Couwels
  • Max 12 deelnemers 

 

Speed Beep

De SpeedBeep is een klankbord voor en door ondernemers.
Je krijgt nieuwe inzichten, deelt in de ervaringen van andere ondernemers en dat op een leuke maar gestructureerde manier.

Met de BEEP sessies (Business Experience Exchange Platform) ga je gedurende 2 uur ideeën uitwisselen met 5 andere ondernemers (of ondernemende mensen) aan de hand van een kaartspel, dat verschillende topics bevat.
Op deze manier ga je op een snelle manier feedback krijgen over prangende vragen (die je mogelijks niet had verwacht op voorhand 😉 ) en kennis/ervaring delen op de gestelde vragen in de groep.

  • Trainer: Edwin Grutman
  • Max 6 deelnemers 

 

Presenteren en speechen: de fundamenten van public speaking

Deze training geeft je alle fundamenten mee die je moet kennen en kunnen om vol zelfvertrouwen als een vlotte spreker beschouwd te worden. Volgende thema's komen onder andere aan bod: inhoudelijke opbouw, het schrijfproces, meer impact creëren, technische voorbereidingen, lichaamstaal, stemgebruik, hoe bewegen op een podium, omgaan met stress/zenuwen, ...

In tegenstelling tot de JCI Presenter, waar de focus ligt op de absolute basis en veel oefenen, biedt deze training een kortere versie aan die daardoor minder focust op praktisch inoefenen, maar wel breder en dieper gaat qua inhoud. Sowieso krijg je heel wat praktisch tips mee die je onmiddellijk kan gaan toepassen bij je volgende presentatie, speech, ...

  • Trainer: Jan Segier
  • Max 16 deelnemers 

 

Binnenkort komen hier nog cursussen bij

 

Uiteraard kan u ook inschrijven in de franstalige cursussen.
Deze vindt u via deze link -> hier