The GAP, aka The Get Acquainted Party

 

Het spreekt voor zich dat we ons vrijdagavond opnieuw zullen schrapzetten voor de GAP.

Voor iedereen een fantastisch terugzien met vele gelijkgestemden. Voor de nieuwe leden onder ons, een nieuwe deur die opengaat naar een fantastische avond waarbij netwerken met een gemoedelijke sfeer centraal staat.

 

Dit jaar gaat deze congresopener niet door in 1 maar in 2 parels van Oostende, met name in De Zeegeuzen en Den Artiest.

Twee authentieke cafés, uniek in hun soort, zullen ons voorzien van de nodige hapjes en drankjes om er een avond van te maken om niet meer te vergeten!

Graag stellen wij u deze locaties even voor:

 

De Zeegeuzen

 

      

Een begrip in Oostende, de tijdloze bar De Zeegeuzen die een brede waaier van klanten ontvangt, staat vol met snuisterijen die te maken hebben met de zeevaart. Een ideale plaats dus om samen te komen en bij te praten in het thema van het NCN, Hydrate your Mind!

 

Den Artiest

 

       

Artiesten die we allen zijn in ons eigen pad des levens, verdienen uiteraard niets beter dan elkaar te ontmoeten in een parel te Oostende die dezelfde naam draagt!

Den Artiest zal ons ontvangen met nodig drank en spijs. Voor de mensen met een grotere honger, zal het mogelijk zijn om uitgebreider te tafelen op de bovenste verdieping.

Reserveren op eigen initiatief zal wel noodzakelijk zijn, omdat deze verdieping dan ook publiekelijk open zal zijn. Dit kan rechtstreeks met het restaurant.

 

 

Praktische info:

Start GAP vanaf 19.00 uur, einde om 01.00 uur

De Zeegeuzen - Kapucijnenstraat 38 - 8400 Oostende

Den Artiest - Kapucijnenstraat 13 - 8400 Oostende